A Secret Weapon For istanbul petek servisi

Wiki Article

Onur ustadan çOkay memnun kaldım. Hem işini titizlikle yapıyor, hem de her yaptığı işi anlatıyor. Amacı measurement az bilgi verip tekrar gelmek yerine petekleri, kombiyi nasıl doğru kullanacağınızı öğretmekti.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

petekler çalışmıyor ise, ortamı ısıtan ve belirli aralıklarla bakım gerektiren bir sistemdir. Bu nedenle kışa girmeden petek bakımlarının yapılması gerekir.

Peteklerin üst kısmında soğukluk olması, tesisat içerisinde hava biriktiğinin belirtisidir. Peteğin alt kısmı ısınıyor ancak üst kısmı ısınmıyorsa petek içinde biriken havanın alınması gerekir. Petek havası alma işlemi düzenli olarak yapılması fayda sağlamaktadır.

Petek temizliği adımları yukarıda anlatılmıştır. Gerekli temizlik işlemi yapıldıktan sonra peteklerinizde ısının arttığını sizlerde fark edebilirsiniz.

Tesisat eski ve zamanla özellikle demir olanlarında paslanmadan ötürü tıkalı olabilir. Şimdi bazılarınız o kadar eski tesisatlar var mı? diye soracak evet var maalesef ekonomik sıkıntılar sağlıksız tesisatın var olmasına neden olmaktadır.

Petek temizliğinde firmamız en uygun fiyatlarla size hizmet sağlamaktadır. Petek temizliği yaptırmaya karar verdiğinizde birden fazla firmayla irtibata petek servisi geçmenizde fayda vardır.

Boya alçı stropiyer duvar kağıdı işleri yapılır.kombi bakımı petek temizlik işlerinide yapılır.

Not: Bazı ısıtma cihazlarımızda oda termostatı bağlıdır. ve doğru ısı ayarı sahip olmayabilir. termostadı kontrol etmenizi tavisye ediyorum.

Petekleriniz ısınır vaziyette size teslim edilir ve 1 yıl boyunca en iyi performansında ısınmaya devam eder.

Petek temizliği yaptırdım. İşini hakkıyla istanbul petek servisi yapan güzel bir insan. Ben çAlright memnun kaldım herkese tavsiye ederim

Banyoda havlupan veya kombinin bağlantı kısmından makine bağlanır ve genel petek servisi çaplı kalorifer petek tesisat temizliği gerçekleştirilir.

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' petek servisi bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.

Belirtilen saatte gelindi tek bir yer bile islatmadan tertemiz işçilik güvenilir servis ve detaylı bilgi verildi.Tum petekler tek tek kontrol edildi.fifty five ile ısındığım oda şimdi forty-45ile ısınıyor istanbul petek servisi ÇOkay teşekkür ediyorum

Report this wiki page